Hlavní menu:


Dětský den ve Štěpánce

04.06.2009, autor: I. Kolínová, kategorie: Stalo se
Dětský den ve Štěpánce
V neděli vyhrály všechny děti

Již tradiční oslava dětského dne se opět vydařila. Do poslední chvíle nás znervózňovalo počasí, ale Pán nás opět podržel a tak navzdory velmi deštivému víkendu byla doba akce od 12 do 16 hodin provázena velmi příjemným počasím.
Na děti i rodiče čekal na Štěpánce začarovaný les a zlý čaroděj, který jej úplně ovládl. Jedině děti mohly lesu pomoci a tak musely sebrat spícímu čaroději kouzelnou hůlku, vyčistit studánku, uzdravit nemocné stromy, zachránit začarovaná semínka, pomoci stařence sesbírat rozházené dřevo a nenechat se chytit čarodějem, přejít Klenici po provaze, sestřelit začarovaný mrak, aby skončilo sucho, uhasit oheň a sesbírat vílám roztrhané náhrdelníky.
Výsledkem společného snažení bylo sestavení obrázku zlého čaroděje, jehož části děti získaly za splnění úkolů. Tím jsme zlomili zlé kouzlo, dostali kouzelné hůlky, abychom nezapomněli, že máme konat dobro stále.
Společně jsme vyrazili na faru, občerstvení bylo velmi dobré a velmi nám chutnalo. Kdo měl elán, mohl vyrazit na hřiště na fotbálek, takže velcí měli dost klidu, aby akci zhodnotili.
Dík všem, kdo se podíleli organizačně předem i na stanovištích, kdo zajistili občerstvení. A těšíme se zase za rok.

Štěpánka

Štěpánka
09.06.2009 20:09:24

Biblický citát na dnešní den
Tvá víra tě zachránila! (Mk 5,34)
Římskokatolická farnost - arciděkanství Mladá Boleslav | Tel.: 326 324 115 | E-mail: rkfarnost_mb@centrum.cz
© Design, redakční systém Navi4D: WebDesignum.cz 2007 |