Hlavní menu:


Jděte do celého světa... (Mk 16,15)

07.10.2014, autor: M. Mareš, kategorie: Osobní názor
V pátek a sobotu nás čekají komunální volby

Dnes jsem obdržel obrovský volební lítek - na první pohled nepřehledný. Stačilo se ale podívat pozorněji a v levém horním rohu mne potěšila dvě známá jména:
MUDr. Pavel Nechanický je druhým na kandidátce TOP09, v zastupitelstvu účinně koná již 20 let, posledních 12 let jako radní
MUDr. Jaroslav Vedral je druhým na kandidátce KDU-ČSL, rovněž se zastupitelskou zkušeností

Myslím si, že oba tito naši farníci mají velikou šanci uspět a uplatnit tak v boleslavském zastupitelstvu potřebný nadhled. Volební lístek lze upravit stranicky, nadstranicky (křížkovat jenom osoby) nebo kombinovaně (velký křížek u strany a malé křížky u osob ostatních stran). Nepochybuji o tom, že uvedení dva kandidáti by mohli být výbornými zastupiteli - proto je důležité nejen jít k volbám, ale účinně informovat i své okolí o tom, jak dobrou volbu pro naše město lze učinit.

Máte-li "propagační" leták strany, který tvrdí, že vše dosavadní ve městě bylo učiněno špatně, ignorujte jej. Dokonale se vše nepodařilo, je ale vidět významný pokrok v čistotě i upravenosti. Škarohlídům nevěřte a projděte se třeba čerstvě zrenovovanou Štěpánkou.


Biblický citát na dnešní den
Tvá víra tě zachránila! (Mk 5,34)
Římskokatolická farnost - arciděkanství Mladá Boleslav | Tel.: 326 324 115 | E-mail: rkfarnost_mb@centrum.cz
© Design, redakční systém Navi4D: WebDesignum.cz 2007 |