Hlavní menu:


Mikuláš

11.12.2010, autor: M. Černá, foto A. Spišák, kategorie: Fotogalerie
Mikuláš

Přijď k nám, přijď k nám, Mikuláši, čekáme tě …

Touto písničkou přivítaly děti sv. Mikuláše nejen ve farním kostele Nanebevzetí Panny Marie, ale také na Staroměstském náměstí v Mladé Boleslavi. Ale nyní vše od začátku popořadě.

V neděli 5. prosince k nám zavítal patron námořníků, obchodníků, dětí, lékárníků, právníků a pekařů. Tím vším byl a je svatý Mikuláš, biskup z Myry, však také se dětí důkladně na všechno vyptal, aby zjistil, zda v dnešní uspěchané době nezapomněly na to pravé a nejdůležitější poslání sv. Mikuláše, kterým je naděje, odpuštění a láska.

A protože děti tento test zvládly úspěšně a navíc zazpívaly písničku Přijď k nám Mikuláši, kterou složil Pepa z lékárny, dočkaly se i sladké odměny. Andělé rozdali více jak 90 balíčků a za zvuků další písně doprovodili sv. Mikuláše do další farnosti, kde na něj čekaly další děti.

Malé zpěváky pozvali organizátoři městských oslav svátku sv. Mikuláše také na podium, kde předvedly krátké pásmo o sv. Mikuláši. Malí zpěváčci sklidili velký aplaus, jen je škoda, že v několika momentech selhala technika.

Děkujeme všem za podporu. Veškeré fotky jsou, stejně jako u minulých farních fotoakcí, ve fotoarchivu na faře. Bližší informace poskytne Eva Skrbková.

Fotogalerie je zde.


Biblický citát na dnešní den
Tvá víra tě zachránila! (Mk 5,34)
Římskokatolická farnost - arciděkanství Mladá Boleslav | Tel.: 326 324 115 | E-mail: rkfarnost_mb@centrum.cz
© Design, redakční systém Navi4D: WebDesignum.cz 2007 |