Hlavní menu:


Společenství maminek

21.09.2011, autor: A. Spišák, foto A. Spišák, kategorie: Fotogalerie
Tentokrát netradičně u Kolínů jako předsvatební příprava

Setkání maminek se konají pravidelně ve čtvrtek od 16 hod., vždy u jedné z účastnic doma. Dne 10. 9. 2011 se konalo u Kolínových v Nepřevázce další pravidelné setkání, v nepravidelném termínu, v sobotu. Účast byla větší než obvykle a to hlavně z důvodu solidarity žen s Ivanou Kolínovou, která žení syna Vojtěcha. Setkání se tentokrát neneslo v Mariánském, ale Martiném duchu - pekly se koláčky. Práce neodradila ženy od účasti, ba naopak, opět naše krásnější, lepší a šikovnější polovičky ukázaly jak má fungovat " Farní rodina". Tu jedna připravovala těsto, tu druhá zdobila koláčky, tu třetí vyměňovala plechy v troubě, tam další čeká dítě a jiná vařila oběd. Ženám šla práce od ruky a koláčky přibývaly a přibývaly.
Setkání se účastnilo i pár manželů a jeden budoucí manžel. Ti všechno dobře promýšleli, aby ženy věděly, co mají dělat a na nic nezapomněly. Ze skromnosti nás nebudu jmenovat.
Když bylo dost koláčků a život ve farnosti i mimo farnost byl do atomu přebraný, když jsme opět všichni nasáli tu živou vodu, která nějakým záhadným způsobem teče Kolínům z kohoutků, rozešli jsme se v pokoji domů.

Fotogalerie je zde.


Biblický citát na dnešní den
Tvá víra tě zachránila! (Mk 5,34)
Římskokatolická farnost - arciděkanství Mladá Boleslav | Tel.: 326 324 115 | E-mail: rkfarnost_mb@centrum.cz
© Design, redakční systém Navi4D: WebDesignum.cz 2007 |