Hlavní menu:


Změna operátora a oznámení o nedostupnosti našeho telefonního čísla

21.06.2008, autor: Václav Novák, kategorie: Obecné info
dne 26. června od 15:00

Z důvodu migrace našeho telefonního čísla (326 324 115) od společnosti O2 k jinému operátorovi a současné změně technologie na VoIP je možné, že ve čtvrtek dne 26. června bude farní tel. číslo nedostupné či částečně "nefunkční". Migrace začne přesně v 15:00. Dle specifikace má společnost O2 na dokončení přenosu jednu hodinu.

Technologie VoIP se liší od běžného telefonování tím, že hlas je kódován (komprimován), dále "rozsekán" do malých částí (paketů) a tyto pakety jsou přenášeny každý zvlášť po Internetu. Protože máme bezdrátové připojení k Internetu, kde není možné zajistit stoprocentně spolehlivý přenos dat, je možné, že během telefonování se občas někam "zatoulá" nějaká ta slabika. Proto Vás prosíme o trpělivost a doufáme, že nerozpoznáte žádný rozdíl oproti předchozímu stavu.

Přechodem na tuto technologii ušetří naše farnost (dle předběžné kalkulace) asi 800,- Kč.

Pokud jste uživatelem služby 802.VOX (společnosti 802.cz), či Váš operátor patří mezi tzv. peeringové partnery (viz tento seznam), dovoláte se nyní nově na farní úřad zdarma. Pro ostatní operátory se naše farní číslo jeví i nadále jako klasická pevná linka se stejným zpoplatněním dle jejich tarifu.

Děkujeme za pochopení.


Biblický citát na dnešní den
Tvá víra tě zachránila! (Mk 5,34)
Římskokatolická farnost - arciděkanství Mladá Boleslav | Tel.: 326 324 115 | E-mail: rkfarnost_mb@centrum.cz
© Design, redakční systém Navi4D: WebDesignum.cz 2007 |